PROTETICĂ DENTARĂ

PROTETICA reprezinta ramura a medicinei dentare care se ocupa cu restabilirea functionalitatii aparatului dento-maxilar prin lucrari fixe (coroane, punti, etc) sau mobile (proteze partiale, totale, etc).

Cand dintele nu mai poate fi reparat prin plomba este necesara “imbracarea” lui cu o coroana cimentata.  Coroanele si puntile dentare sunt lucrari protetice fixe (cimentate). Daca pacientul pierde un numar important de dinti, se confectioneaza o proteza dentara care trebuie indepartata zilnic, pentru igienizare (lucrare protetica mobila).

In clinica noastra se realizeaza:
» reconstituiri corono-radiculare
» lucrari protetice din portelan, cu suport metalic (crom cobalt sau aur platinat)
» lucrari protetice din portelan, pe suport din oxid de zirconiu
» lucrari protetice din portelan fara suport metalic
» incrustatii
» fatete ceramice sau din compozit
» proteze acrilice si scheletate

Pentru ca folosim materiale de cea mai buna calitate, pentru ca avem o colaborare stransa cu tehnicienii dentari si pentru ca acordam o atentie speciala pacientului, obtinem lucrari protetice care exceleaza prin estetica si functionalitate.

 

Scopul nostru este să ne fidelizăm pacienții prin crearea unei relații de durată medic-pacient, bazate pe încredere și respect reciproc. Fiecare pacient este important pentru noi și este tratat la cele mai înalte standarde.