RADIOLOGIE DIGITALĂ

RADIOGRAFIA este un examen seo_intraoralimaging_sampleimages_fmscomplementar de diagnostic extrem de important în medicina dentară, fiind o sursă majoră de informații în stabilirea diagnosticului și urmărirea evoluției tratamentelor odonto-parodontale; de aceea radiografiile sunt o parte esențială a unei examinări corecte și complete.

Cabinetul nostru dispune de aparatura radiologica de ultimă generație pentru efectuarea de RADIOGRAFII RETROALVEOLARE COMPUTERIZATE, cu doza minimă de iradiere, echipament special de protecție cu plumb pentru pacienți și personal calificat, cu experiență în domeniu și studii de specialitate.

Radiografiile computerizate permit o vizualizare mult mai bună a detaliilor la nivelul dinților.

Avantajele radiologiei digitale includ nivelul redus de radiații, timpul redus de obținere a rezultatului, posibilitatea transferului de informații și a comparării imaginilor și rezultatelor tratamentelor pe termen lung.

Sunt extrem de utile pentru realizarea unui tratament endodontic corect, realizat după masurarea lungimii de lucru a canalului radicular.

seo_intraoral_imaging_digora_optime_dxr60_accessories

Scopul nostru este să ne fidelizăm pacienții prin crearea unei relații de durată medic-pacient, bazate pe încredere și respect reciproc. Fiecare pacient este important pentru noi și este tratat la cele mai înalte standarde.